fbpx
Bel ons: 024-7851129 info@heartforarts.nl

Cluedo! November 2020 in de Lindenberg te Nijmegen

Een misdadig goed muziektheaterstuk waarbij het publiek het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden… En niets is wat het lijkt.

Het thema is misdaad en suspense. Geïnspireerd op het spel Cluedo schreef schrijver en regisseur Marjolein de Buijzer een lichtvoetig script en nieuwe teksten op bestaande muziek. Op 20, 21 en 22 november 2020 in de Lindenberg verrassen wij de bezoekers met een interactieve voorstelling met live muziek (trio) en 26 amateurmusici van alle leeftijden die hiervoor 15 maanden repeteren.

Zij spelen personages uit het spel of in het ensemble in een uitdagende interactieve voorstelling, dat vergt extra inzet, mede omdat deze muzikaal omlijst wordt met 13 muziekstukken uit verschillende genres (klassiek, kleinkunst, lichte muziek en opera) die opnieuw zijn gearrangeerd door Emilie de La Haye en Bram Versteegen. Hij is als muzikaal leider en EVTS-zangcoach betrokken bij dit project. Lees hieronder meer over het team.

Over ons
Stichting Heart for Arts is een organisatie zonder winstoogmerk, die in april 2017 zich tot doel heeft gesteld de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen. Heart for Arts onderscheid zich door toegankelijke zang- en podiumkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en disciplines en op de actualiteit inspelende thema’s. Bij het bestuur van de Stichting Heart for Arts rust de verantwoordelijkheid, organisatie en dagelijkse leiding van het project.

Over de no-nonsense regisseur en schrijver van vermakelijke verhalen
Geïnspireerd op het spel Cluedo schreef regisseur Marjolein de Buijzer een spannend fictieverhaal. Zij is de zelfstandig entertainment professional die deze muziektheaterproductie schreef én regisseert. Marjolein is al 20 jaar werkzaam in het muziek- en theatervak, zowel op als rondom de planken. Lees meer..

Over de muzikale duizendpoot
Bram is als muzikaal leider en zangcoach betrokken bij Heart for Arts. “De kracht van EVTS is dat het alle opties voor stemgebruik bevat. In de setting, zoals bij Heart for Arts, waarin verschillende muziek- en dus zangstijlen passeren komt dat goed van pas. Bij Cluedo gaan we veel voor de “sneaky sound”. Ik kijk er naar uit om die, in de verschillende stijlen, met de deelnemers uit te werken. Bij Heart for Arts zie ik Passie en Samen. Let’s Voice That Out!” – Lees meer

X