Bij het verwezenlijken van ons muziektheaterproject kunt u een rol spelen!
Wij maken Cluedo! Een misdadig goed muziektheaterstuk waarbij het publiek het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden… En niets is wat het lijkt. Lees op de Cluedo-pagina wat wij van plan zijn en waarom het bijzonder is.

Wij zijn enorm gemotiveerd. Helpt u ons een handje?
Voor het neerzetten van een professionele muziektheaterproductie zijn we er natuurlijk nog niet met enkel een enorm gemotiveerde cast, vrijwilligers en creatieve, betrokken organisatie. Wij hebben € 3.500 nodig om de reeds gemaakte opstartkosten te dekken. Denkt u bijvoorbeeld aan arrangementen, teksten, script en muzikale begeleiding.

Als u binnen uw mogelijkheden een financiële bijdrage kunt leveren dan helpt u ons deze bijzondere productie te realiseren!
Onze vraag is of u een bijdrage wilt doen door een donatie te doen via
– iDeal (hieronder) of
– over te schrijven naar onze rekening NL22 ABNA 0246491132 t.n.v. Heart for Arts.

Deze partners gingen u reeds voor:

Heart for Arts heeft de status culturele ANBI van de Belastingdienst
Voor donateurs aan een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) geldt een extra giftenaftrek, omdat wij voor minstens 90% actief zijn op het gebied van muziek(-theater).
U kunt deze op www.belastingdienst.nl en www.anbi.nl inzien
Op deze pagina geven wij hierover meer informatie en schenkservice.nl rekent het voor u uit. U kunt ons ook helpen door onze oproep per e-mail door te sturen aan mogelijke belangstellenden

Download de oproepbrief in PDF

Hieronder kunt u per iDeal doneren.
Anoniem mag ook. Dan vult u ‘anoniem’ bij naam in en ‘info@heartforarts.nl’ bij het emailadres.

iDeal donatie

Bedrag
Persoonlijke informatie

Heart for Arts
Is een Stichting, zonder winstoogmerk, die vanaf april 2017 zich inzet voor en tot doel heeft de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen. Stichting Heart for Arts onderscheid zich door verrassende eigentijdse amateurkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en op de actualiteit inspelende thema’s. Lees meer

%

€ 745 per 8/12/2019 gedoneerd. Nog € 2.755 te gaan voor de voorstellingen in november!