Eduard Koekkoek

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2084″ img_size=”full”][vc_column_text]

Voorzitter

Ik ben Eduard Koekkoek: in mijn dagelijks leven combineer ik mijn passie voor logistiek en passie; respectievelijk als business analyst en cultureel ondernemer. Cultureel en sociaal ondernemerschap is met Heart for Arts een wezenlijk deel van ons leven met mijn levenspartner en zangeres Emanuelle Redzaj. Sinds 2009 zijn wij betrokken bij muzikale activiteiten in allerlei hoedanigheden.

In 2017 hebben wij Stichting Heart for Arts opgericht met het idee dat we met samenwerkingen meer bereiken en van elkaars (creatieve) ervaring, ideeën, netwerk en publiek gebruik kunnen maken. Dan bereikt de crossover van vocale muziek en andere podiumkunsten meer mensen. Bijvoorbeeld met gedegen onderzoek en aanpak kan je (financiële) resources delen en de marketing vernieuwen.

Mijn deskundigheid, conceptueel denken en pragmatisch werkwijze heb ik te danken aan mijn logistieke opleiding Logistiek en Economie en werkervaring bij succesvolle internationale ondernemingen zoals Schiphol Group en Micromedia. Van mijn moeder, Meike de Vries, heb ik van jongs af aan de mogelijkheden gekregen om te zingen en pianomuziek te leren. Tegenwoordig geniet ik van de muziek.

Het is moeilijk om te zeggen welke passie eerst komt. De beide vakgebieden geven mij energie, maar in mijn studiekeuzes heb ik mij laten leiden door fascinatie voor logistiek en marketing. Door ontmoetingen met vele musici en gelijkgestemden hebben mijn vriendin en ik  ambitieuze doelstellingen gemaakt om meer muziek (mogelijk) te maken, dat leidde in 2015 tot het impresariaat Heart for Arts.

Wij konden ons toen bij het theaterbezoek in België namelijk niet voorstellen dat het mooie werk van Tolstoi geen ingang vond in Nederland, omdat het werd uitgevoerd door bekende namen en geproduceerd door een oud Mechels productiehuis. Wij bieden sindsdien concerten aan van Maarten Koningsberger, Nico van der Linden en lokale artiesten bij kleine zalen in de Benelux.

2018 wordt een mooi jaar met nieuwe logistieke uitdagingen en vele concerten en theater van ons en onze vrienden. Via onze ZangIN-nieuwsbrieven en website kunt u zich op de hoogte houden. Uw reacties, zowel persoonlijk, als via e-mail, zijn van harte welkom!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

X