Misdadig muzikaal muziektheater

Dit jaar staat Stichting Heart for Arts weer met een muziektheaterproductie in de Steigerzaal van de Lindenberg in Nijmegen van 19 tot en met 22 november.

Na hun eerste grote productie Er was eens (2017) en het muzikaal spektakel Montparnasse (2019), komt Heart for Arts in 2020 met weer een nieuwe verrassende muziektheatervoorstelling. Lees meer

Bekijk vorige nieuwsbrieven.

Ssst! U bent bij Heart for Arts aan het juiste adres voor de muziektheatervoorstelling Cluedo, maar wie of wat er aan de hand is kunnen wij nog niet vertellen…
Wij willen het u wel vertellen, maar dat kunnen wij pas doen op 19, 20, 21 of 22 november. Komt u ook?

U bent er gelukkig nu, dat is erg belangrijk. Misschien heeft u weleens van Cluedo gehoord. Wij zijn nog op zoek namelijk.
Het klinkt nog ver weg, maar u kunt er beter vroeg bij zijn. Wij leggen de sleutel voor u klaar, dat zal nog van pas komen.

Onze vrienden leggen wij graag in de watten. Koop hier voor 15 mei uw kaarten à € 18,50 p.p. in de voorverkoop en bespaar € 1,15 transactiekosten.
Hieronder kiest u voor betaling per iDeal via uw eigen bank en de kosten per transactie zijn € 0,35. Na 15 mei zijn de kosten € 1,50 via de Lindenberg.

Volg hieronder de link naar het betaalformulier per voorstelling. U kunt meerdere kaarten kopen, dat scheelt transactiekosten.
Laat hierbij uw naam en email-adres achter waarop u bereikbaar bent.
Selecteer het juiste bedrag bij het aantal kaarten.

Donderdag 19 november 20.15 uur
Vrijdag 20 november 20.15 uur
Zaterdag 21 november 15.00 uur
Zaterdag 21 november 20.15 uur
Zondag 22 november 15.00 uur

Dank voor uw aankoop! Na aankoop ontvangt u van Stichting Heart for Arts een bevestiging per e-mail.
Wij sturen de toegangsbewijzen van de Lindenberg rond 15 mei na. Bij afloop van de voorverkoop.
Koopt u kaarten voor een ander? Laat het ons per e-mail weten aan wie. Dan sturen wij hen de kaarten na met u in de cc.

Contactinformatie
U kunt ons bereiken op E-mail: info@heartforarts.nl, Tel: 024-7851129 en Lankforst 4011 te Nijmegen.

Montparnasse (2019)

Montparnasse – U verliet 2019 en bevond u zich ergens tussen het heden en het verleden, OP EEN PLEK DIE GEHEIM MOEST BLIJVEN, Werd u niet gevolgd? Met de theatervoorstelling “Montparnasse” presenteerde Heart for Arts een waar verrassend muzikaal spektakel in de kapel van Sancta Maria in Hees. In het diepste geheim is met amateuracteurs, ensembles en solisten gewerkt aan een onderhoudend verhaal van Marjolein de Buijzer met diverse muziekstijlen van lichte muziek, klassiek tot wereldmuziek onder muzikale begeleiding van Anke Kuiper en Pieter van Leeuwen.

Foto’s

« 1 van 58 »

Er was eens… (2018)

Er was eens een Koningin, Machtig en Groot… – Ugenda.nl schreef “Nog nooit was Memento Mori zo mooi: Muziektheater gebaseerd op De Ballade van de Dood uit de jaren 80, geschreven op rijm door Koos Meinderts en Harrie Jekkers. Stichting Heart For Arts repeteerde ruim een jaar voor deze voorstelling. Dat is goed te merken tijdens de uitvoering.” Een voorstelling waarin opera, musical en toneel prima samengaan in één voorstelling! Theatermaker Marjolein de Buijzer schreef een script met nieuwe Nederlandse teksten op rijm, dat doorloopt in de muziek en de muziek uit opera en musical is opnieuw gearrangeerd.

Foto’s

« 2 van 29 »

Integrale registratie

Hart voor de kunsten

Stichting Heart for Arts is een Stichting, zonder winstoogmerk, die vanaf april 2017 zich inzet voor en tot doel heeft de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen. Stichting Heart for Arts onderscheid zich door verrassende eigentijdse amateurkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en op de actualiteit inspelende thema’s.

Partnerpagina

Met samenwerkingspartners in de wijk, stad, regio, provincie(s) en verder werkt Stichting Heart for Arts aan het toegankelijk maken van  zang- en podiumkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en disciplines en op de actualiteit inspelende thema’s. Samenwerking met andere organisaties in het werkveld is daarvoor belangrijk, want immers: draagvlak in de gemeenschap en gezamenlijke inspanningen maken de lasten écht lichter.

De volgende partners helpen ons hierbij:

Theatersinnederland.nl
Bezoek voor meer informatie over theaters en voorstellingen in de regio de website van Theaters in Nederland, de makkelijkste zoektocht voor iedere cultuurliefhebber.

Wij danken onze donateurs en partners!

Gezamenlijke inspanningen maken de lasten ècht lichter. Wij zijn donateurs en vrijwilligers dankbaar voor hun steun van en inzet voor het mede mogelijk maken van onze projecten.

No Images found.

2018/2019: Assurantie Experts Nederland, Cremers visuele communicatie, De Lindenberg, Enrique Firpi, Fysiofit Dukenburg, Gemeente Nijmegen, H. Kuijper, Henk van Mulukom, Henriëtte Renders, J. de Ruyter, JTKlusjes, G.M. van der Linden-Visser, Hendriks & van Doornewaard, H.S. Wolters, Janssen Repro, J. Derksen, KBO Nuland, Leon Mennen, L. van der Pol, L. Steentjes, Marjolein de Buijzer, Nico van der Linden, Nabuurs Beheer, N. Elfring, Nostra Lunch Lounge, Maarten Koningsberger, M. Clemens, M. Oks, M. Speek, M. Voortman, P. Wolswijk, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rik Luijmes, Ruud de Vries, Stadsschouwburg en de Vereeniging, Sigrid van der Linden, S. Verdonschot, Slak Ateliers, Studio A60, T. van der Zee, T. Cobussen, Fam. van Rijnsoever, Verweij Advocaten, VSBfonds, Zangstudio Anja Kwakkestein, Zangstudio Heeslust en Zuid-Nederland Piano’s.