fbpx
Bel ons: 024-7851129 info@heartforarts.nl

Musical, klassiek en kleinkunst in één oersterke muziektheatervoorstelling!

Helpt u ons een handje met het verwezenlijken?
Donaties

Hart voor de kunsten

Stichting Heart for Arts is een Stichting, zonder winstoogmerk, die vanaf april 2017 zich inzet voor en tot doel heeft de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen. Stichting Heart for Arts onderscheid zich door verrassende eigentijdse amateurkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en op de actualiteit inspelende thema’s.

Lees hieronder verder aan welk misdadig goed muziektheaterstuk wij werken in 2019/2020 en welk muziektheater wij eerder hebben gemaakt.

 

Cluedo! in het kort

Wij maken de muziektheatervoorstelling Cluedo! Een misdadig goed muziektheaterstuk waarbij het publiek het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden… En niets is wat het lijkt.

Het thema is misdaad en suspense. Op 20, 21 en 22 november 2020 in de Lindenberg verrassen wij de bezoekers met een interactieve voorstelling met 30 amateurmusici van alle leeftijden die hiervoor 15 maanden repeteren.

Foto’s

« 1 of 10 »

Montparnasse (2019)

Montparnasse – U verliet 2019 en bevond u zich ergens tussen het heden en het verleden, OP EEN PLEK DIE GEHEIM MOEST BLIJVEN, Werd u niet gevolgd? Met de theatervoorstelling “Montparnasse” presenteerde Heart for Arts een waar verrassend muzikaal spektakel in de kapel van Sancta Maria in Hees. In het diepste geheim is met amateuracteurs, ensembles en solisten gewerkt aan een onderhoudend verhaal van Marjolein de Buijzer met diverse muziekstijlen van lichte muziek, klassiek tot wereldmuziek onder muzikale begeleiding van Anke Kuiper en Pieter van Leeuwen.

Foto’s

« 2 of 58 »

Video-fragment

Er was eens… (2018)

Er was eens een Koningin, Machtig en Groot… – Ugenda.nl schreef “Nog nooit was Memento Mori zo mooi: Muziektheater gebaseerd op De Ballade van de Dood uit de jaren 80, geschreven op rijm door Koos Meinderts en Harrie Jekkers. Stichting Heart For Arts repeteerde ruim een jaar voor deze voorstelling. Dat is goed te merken tijdens de uitvoering.” Een voorstelling waarin opera, musical en toneel prima samengaan in één voorstelling! Theatermaker Marjolein de Buijzer schreef een script met nieuwe Nederlandse teksten op rijm, dat doorloopt in de muziek en de muziek uit opera en musical is opnieuw gearrangeerd.

Foto’s

« 2 of 29 »

Integrale registratie

X