fbpx
Bel ons: 024-7851129 info@heartforarts.nl

Cluedo! Een misdadig goed amateurmuziektheaterstuk met strakke live muzikale begeleiding waarbij u het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden… En niets is wat het lijkt.

Over Cluedo!

Cluedo! in het kort

Met Heart for Arts maken wij Cluedo! in de Steigerzaal van de Lindenberg Nijmegen van 19 t/m 22 november.
Een misdadig goed amateurmuziektheaterstuk met strakke live muzikale begeleiding waarbij het publiek het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden… En niets is wat het lijkt. Musical, klassiek, pop en kleinkunst in één oersterke muziektheatervoorstelling vol met misdaad en suspense.

In een jaren dertig Engelse upperclass landhuis wordt een verjaardag gegeven voor de lady des huizes. Voor de buitenwereld speelt iedereen mooi weer, maar al gauw blijkt dat zij niet zo sympathiek is als ze lijkt. Wat haar uiteindelijk duur komt te staan. Wat nu? Kan u het hoofd koel houden? Lees meer

Volg de zang-activiteiten!

Bekijk vorige nieuwsbrieven.

Montparnasse (2019)

Montparnasse – U verliet 2019 en bevond u zich ergens tussen het heden en het verleden, OP EEN PLEK DIE GEHEIM MOEST BLIJVEN, Werd u niet gevolgd? Met de theatervoorstelling “Montparnasse” presenteerde Heart for Arts een waar verrassend muzikaal spektakel in de kapel van Sancta Maria in Hees. In het diepste geheim is met amateuracteurs, ensembles en solisten gewerkt aan een onderhoudend verhaal van Marjolein de Buijzer met diverse muziekstijlen van lichte muziek, klassiek tot wereldmuziek onder muzikale begeleiding van Anke Kuiper en Pieter van Leeuwen.

Foto’s

« 2 van 58 »

Er was eens… (2018)

Er was eens een Koningin, Machtig en Groot… – Ugenda.nl schreef “Nog nooit was Memento Mori zo mooi: Muziektheater gebaseerd op De Ballade van de Dood uit de jaren 80, geschreven op rijm door Koos Meinderts en Harrie Jekkers. Stichting Heart For Arts repeteerde ruim een jaar voor deze voorstelling. Dat is goed te merken tijdens de uitvoering.” Een voorstelling waarin opera, musical en toneel prima samengaan in één voorstelling! Theatermaker Marjolein de Buijzer schreef een script met nieuwe Nederlandse teksten op rijm, dat doorloopt in de muziek en de muziek uit opera en musical is opnieuw gearrangeerd.

Foto’s

« 1 van 29 »

Integrale registratie

Hart voor de kunsten

Stichting Heart for Arts is een Stichting, zonder winstoogmerk, die vanaf april 2017 zich inzet voor en tot doel heeft de cultuur- en kunstbeleving te bevorderen in de regio Arnhem-Nijmegen. Stichting Heart for Arts onderscheid zich door verrassende eigentijdse amateurkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en op de actualiteit inspelende thema’s.

Partnerpagina

Met samenwerkingspartners in de wijk, stad, regio, provincie(s) en verder werkt Stichting Heart for Arts aan het toegankelijk maken van  zang- en podiumkunsten met een goede boodschap in de verhalen, cross-over tussen genres en disciplines en op de actualiteit inspelende thema’s. Samenwerking met andere organisaties in het werkveld is daarvoor belangrijk, want immers: draagvlak in de gemeenschap en gezamenlijke inspanningen maken de lasten écht lichter.

De volgende partners helpen ons hierbij:

Theatersinnederland.nl
Bezoek voor meer informatie over theaters en voorstellingen in de regio de website van Theaters in Nederland, de makkelijkste zoektocht voor iedere cultuurliefhebber.

Wij danken onze donateurs en partners!

Gezamenlijke inspanningen maken de lasten ècht lichter. Wij zijn donateurs en vrijwilligers dankbaar voor hun steun van en inzet voor het mede mogelijk maken van onze projecten.

2018/2019: Assurantie Experts Nederland, Cremers visuele communicatie, De Lindenberg, Enrique Firpi, Fysiofit Dukenburg, Gemeente Nijmegen, H. Kuijper, Henk van Mulukom, Henriëtte Renders, J. de Ruyter, JTKlusjes, G.M. van der Linden-Visser, Hendriks & van Doornewaard, H.S. Wolters, Janssen Repro, J. Derksen, KBO Nuland, Leon Mennen, L. van der Pol, L. Steentjes, Marjolein de Buijzer, Nico van der Linden, Nabuurs Beheer, N. Elfring, Nostra Lunch Lounge, Maarten Koningsberger, M. Clemens, M. Oks, M. Speek, M. Voortman, P. Wolswijk, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rik Luijmes, Ruud de Vries, Stadsschouwburg en de Vereeniging, Sigrid van der Linden, S. Verdonschot, Slak Ateliers, Studio A60, T. van der Zee, T. Cobussen, Fam. van Rijnsoever, Verweij Advocaten, VSBfonds, Zangstudio Anja Kwakkestein, Zangstudio Heeslust en Zuid-Nederland Piano’s.

 

 

X